maandag 4 mei 2015

Nieuw op Astro Extra

Astro Extra, label 'Opdrachten Basiscursus'
Gedetailleerde uitwerkingen van opdrachten 1.1 en 1.2 van les 4 zijn beschikbaar. Opdracht 2 kun je zelf corrigeren. Opdrachten 3 en 4 volgen binnenkort.
Van alle opdrachten bij les 3 van de Basiscursus zijn de uitwerkingen hier te vinden. De opdrachten 1 en 2 bij les 1 en alle opdrachten bij les 2 zijn oefeningen die je gewoon zelf kunt doen en nakijken. Daar worden dus geen uitwerkingen van geleverd.

Afkortingen
Op 26 april heb ik een lijst van op Astro Extra gebruikte afkortingen geplaatst, zie label Afkortingen. Om te beginnen worden ze gebruikt in alle bijdragen met ingang van 26 april, maar ik ga ze ook doorvoeren in het oudere werk.

AstroCursus
De tweede versie van het artikel over de verdeling van planeten over tekens en huizen heette 'Geboortemoment, een keuze?'. Inmiddels (8 mei 2015) staat de derde versie op de site onder Artikelen met als titel 'Horoscoopduiding in fasen'. De vraag of het geboortemoment wellicht een keuze is, komt ook in deze versie aan de orde, maar het accent van het geheel ligt op de techniek van het duiden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten