vrijdag 17 april 2015

Les 3: Zon, Maan en Ascendant (opdracht 3)

Vrouw 030519
Deze vrouw heeft Zon in Stier, Maan in Kreeft en asc Boogschutter.
De Stier is degelijk, aards, conservatief, maar ook creatief. De Boogschutter is vurig en vluchtig, filosofisch ingesteld en zeer ontactisch. Je zult deze vrouw waarschijnlijk niet direct als Stier herkennen, omdat het gedrag van de Boogschutter het conservatieve bedekt. Ze zal stoer optreden, en het lijkt of ze nergens bang voor is. Ze zegt direct waar het op staat (past ook bij de Stier, al is die wat omzichtiger) en vindt dat mensen dat gewoon moeten begrijpen.
Maar eigenlijk heeft ze behoefte aan bescherming en zou ze graag wat liever en zorgzamer zijn (Maan).
Beroep:
Wil iets doen in de juridische sfeer en is daar ook geschikt voor.

Man 150549
Deze man heeft Zon in Stier, asc Maagd en Maan in Steenbok. De drie belangrijke punten in zijn horoscoop staan dus in aardetekens, maar wel allemaal verschillende. Dat maakt hem wat minder conservatief , enthousiaster en geestiger dan je op het eerste gezicht zou denken. Hij zou ambitieuzer willen zijn dan hij in werkelijkheid is (Maan).
Over deze man kun je meer lezen in de eerste paragraaf van het artikel 'Horoscoopduiding in fasen: de 10 "planeten" in tekens en huizen'.
Beroep:
Wil een vaste positie met gezag.

Vrouw 100351
Deze vrouw heeft Zon in Vissen, asc Leeuw en Maan in Ram. Ze is een echte Vissen, dus zeer gevoelig, maar ze zou graag minder emotioneel zijn en lekker enthousiast en niet bang door het leven gaan. De asc Leeuw, ook in vuur, versterkt dat verlangen. Haar optreden is stoer en voor wie haar oppervlakkig kent, is ze ook echt stoer.
Beroep:
Zoekt iets stabiels, maar wel iets met prestige.

Man 260759
Deze man heeft Zon in Leeuw, asc Stier en Maan in Ram. Hij houdt van show, maar wel met een degelijke uitstraling. Hard werken is niet zijn sterke kant, maar hij komt enthousiast over, dus veel van wat hij wil lukt. Hij koopt dure dingen (zowel Leeuw als Stier houden daarvan) met een luxe uitstraling. Hij zou graag wat meer een leider zijn.
Beroep:
Wil graag een bijzonder beroep. Het wordt waarschijnlijk iets in een grotere organisatie of de politiek,

Man 190364
Deze man heeft Zon in Vissen, Maan in Tweelingen en asc Ram. Hij komt over als een man vol initiatieven, enthousiast en opgewekt. Maar achter de schermen is hij zacht, gevoelig en niet helemaal blij met zichzelf. Hij komt over als een makkelijke en open prater, maar in wezen is hij dat niet. Hij zou graag lichtvoetiger willen zijn, makkelijker en populairder.
Beroep:
Wil graag erkenning van zijn vader, en liefst een hoge functie. Gezien Pluto en Uranus in VI zal het in ieder geval niet meteen van een leien dakje gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten